VALBORG 2015

Okej för det första så måste jag berätta kortfattat vad jag tyckte om dokumentären igår och ja den var överförväntan trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra trodde mer att den skulle va som den tidigare doktumentären jag sett om Herr Cobain men så fel jag hade!
 
Glad att jag fick chasen att se denna med mitt hjärta som så snällt hängde med :)
 
Fått en helt annan syn på Nirvana och Kurt nu när jag sett mer ingående hur han var, mådde osv!
 
OM ni inte fått chasen att se Motage of heck på bio så kan jag berätta att den ligger ute på swefilmer.
 
Svårt att greppa filmen sure han knarka men det va för att han hade ont så förstår honom lite där faktiskt, NOG OM det tror inte riktigt ni vill veta vad jag menar med det men men that´s a diffrent story and we all have our secrets!
 
Valborg 2015, idag ännu en jävla ursäkt för folk att supa ner sig, bråka och vara idiotiska. Har vuxit ifrån allt sånt, ikväll ska det firas med god mat och god dricka och bara vara.
 
Livet känns rätt okej just nu, kommer bli bättre nästa vecka då jag haft mitt första möte med min psykolog (varför är det sån tabu att må dåligt?) Just don´t get that men så ligger det till, ska bli så skönt att få ur sig allt man haft innom sig under alla dessa år med massa skit från barndomen och tonåren...The stolen year...
 
Bara för jag upplevt mer än dig under hela din livstid, tacksam för allt som gjort mig så stark som jag är idag!
 
Over and out!
2015 Bio Film Film tips Kurt Cobain Nirvana
0 kommentarer