2013-10-14 God morgon!

Vaknade nyss, kolla nyss till nedladdningen av alla filmer jag kom på som man kan tänkas vilja se, de jag hittills kom på var minghaggs, where the fuck is santa?!, Haggard och Living Will alla producerade av Bam (såklart!) kände igår innan ag la mig och tanka ner hm länge sedan man såg något med Bam så då börja men va fan länge sedan man såg haggard osv så vips hitta man lite man inte sett dvd living Will dock har ag redan sett den men det gör inget som sagt kan se filmer mer än en gång! Sista filmen med Ryan Dunn.
 
Ikväll är det dax att bege sig mot Kastrup !
 
Äntligen är dagen här som jag har väntat på i 5 månader, jag ska åka till USA träffa den personen jag dreglat efter (bokstavligen alltså) pirrigt men det känns bra, riktigt bra, okej lite nervöst illa mående men det går över!
 
Vid denna tiden imorgon har man en timme kvar på planet innan man landar i Istanbul, spännade!
Får frukost på planet och massa mat när jag bytar plan till Houston, haha ser fram emot maten hörde igår att flygbolaget ag ska flyga med ska ha bra mat får hoppas den kan falla mig i smaken.
 
Allvarligt vem pratar om mat när man ska åka till USA?! Jo tydligen jag hm är nog lite nervös ändå :P
Kommer gå skit bra detta!
 
 
Kan inte sätta ord på denna dagen, har inte fattat det än, lär inte göra det heller förrans man är där I guess, ska äntligen få träffa personen jag tycker om, galet men så underbart att slippa ha en skräm i mellan kunna gå ut osv :)
 
Måste ner till baken innan jag ens gör något annat..
0 kommentarer