30e September

Nyss snackat med hemlig, han kommer till DISTORTION den 16e fattar ni så glad jag är?! Nej det gör ni inte sitter och har versta smilet i fejjan :))

Äntligen ! Ni anar inte hur länge jag har funderat på att bara att sticka och träffa honom bara så fast har ju haft hinder så har inte kunnat men vet ni vad? Jag börjar komma tillbaka nu så smått det är awesome mår bättre än någonsin och detta har gjort mig ännu mer peppad att verkligen köra all in så jag kan gå utan att känna fuck Im falling to the ground N crap den 16e.

Jösses jag är nog nervös LOL sån tönt jag är haha men det är naturligt fast får man lov att vara nervös om man ska träffa någon som inte alls är som andra? Ja det får man tror jag hihi..

Nix nu ska jag duscha sen fixa nagarna så jag kan bli trött hehe.

Vad har ni gjort idag??

Jag hade gjort en punkt lista med allt jag gjort här (om jag pallat!) men det pallar jag naturligtvis inte så jag tänkte berätta istället, vaknat, käkat, fixat mig, dragit ner och fixat stuff till bullarna vi bakade idag, bölat för jag trivs inte här och med vissa saker, umgsåtts med syrran, tänkt/dagdrömt, snackat med hemlig :)

Så det var ungefär hela min dag.

Natti natti på er!

/ Kexet

0 kommentarer