VALBORG 2015

Okej för det första så måste jag berätta kortfattat vad jag tyckte om dokumentären igår och ja den var överförväntan trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra trodde mer att den skulle va som den tidigare doktumentären jag sett om Herr Cobain men så fel jag hade!
 
Glad att jag fick chasen att se denna med mitt hjärta som så snällt hängde med :)
 
Fått en helt annan syn på Nirvana och Kurt nu när jag sett mer ingående hur han var, mådde osv!
 
OM ni inte fått chasen att se Motage of heck på bio så kan jag berätta att den ligger ute på swefilmer.
 
Svårt att greppa filmen sure han knarka men det va för att han hade ont så förstår honom lite där faktiskt, NOG OM det tror inte riktigt ni vill veta vad jag menar med det men men that´s a diffrent story and we all have our secrets!
 
Valborg 2015, idag ännu en jävla ursäkt för folk att supa ner sig, bråka och vara idiotiska. Har vuxit ifrån allt sånt, ikväll ska det firas med god mat och god dricka och bara vara.
 
Livet känns rätt okej just nu, kommer bli bättre nästa vecka då jag haft mitt första möte med min psykolog (varför är det sån tabu att må dåligt?) Just don´t get that men så ligger det till, ska bli så skönt att få ur sig allt man haft innom sig under alla dessa år med massa skit från barndomen och tonåren...The stolen year...
 
Bara för jag upplevt mer än dig under hela din livstid, tacksam för allt som gjort mig så stark som jag är idag!
 
Over and out!
2015 Bio Film Film tips Kurt Cobain Nirvana
0 kommentarer

Bio - Kurt Cobain Montage Of Heck

 
Äntligen är dagen här !
 
Som jag gått och väntat på, sista dagen idag för visningen av denna dokumentär om mannen som tragiskt valde att ta sitt liv Nirvanas frontman Kurt Cobain.
 
Vet att det är många små brudar som jubla över när detta blev postat på facebook av sf bio och man bara satt där eh ni var inte ens påtänka när Kurt levde så ni omöjligt uppskatta hans texter och musik som på samma sätt som vi äldre generationen OM ni förstår vad jag menar bla bla MEN så är det jag uppskattar Kurts musik och texter och han var helt fantastisk när det kommer till att skriva :)
 
Skriver imorgon vad jag tyckte !
 
 
 
 
2015 Bio Dokumentär Kurt Cobain Musik Nirvana
0 kommentarer

Chill Sunday 2015-04-26

Bara tar det FÖR lungt denna gråa Söndag !
 
Ibland får man det, JODÅ !
 
Kollat på andra avsnittet på nya säsongen av Orphan Black med hjärtat, grymaste serien på Netflix OH YEAH !
Jofaktiskt !
 
Imorgon tar vi pärlan och styr mot Älmhult, IKEA here we come måste ju inhandla massa nytt till vårt lilla hus så det blir vårt på riktigt eller ja blir mer touch av mig haha
2015
0 kommentarer