Hatebreeders (Misfits cover)

Nyss käkat sen middag, världens matkoma efter den långa duschen lär decka som en säl senare haha FINT!
 
Varit så jäåvla grymt väder idag och veckan börjar med lika fint väder imorgon, UNDERBART är bara förnamnet sedan bär det av mot Ystad blir häng och släng med syrran fram tills Onsdag sedan drar jag och träffa fina J, ser fram emot det massor var ett tag sedan nu.
 
Annars har helgen varit lugn förutom att jag söp mig full igår saknat det dära faktiskt dock går jag inte ut då jag villo att J ska följa med, såklart!
 
Btw.. grym cover så in i helvetes jäkla grym!
 
 
 
Cover Hatebreed Kärlek Misfits Musik
0 kommentarer

2014-03-29

Billig i drift var det någon som sa, ja jo det stämmer iallafall när man inte dricker lika ofta mer!
 
Orka inte vänta med cidern mer så nu sitter jag och avnjuter min fjärde hade glömt hur god jordgubb/lime är, mums!
 
Fixat lite förfest här hemma till Lördag dvs nästa helg då J enda ska ut och tälta med Macke så vill jag inte bara sitta ensam hemma blir deep och dansa röven av sig, var ett tag sedan så det ska bli roligt! :)
 
Tråkigt att J inte ska följa med bara men nästa gång så är det jag som dricker honom under bordet, cuz I can just watch me haha så sjukt mn det är rätt duktig att att supa folk under bordet fast jag är så liten höhö inflyttningsfest den sista Juni hos mig ett nytt kapitel börjar då, ska bli så jäkla skönt har precis allt folk jag vill ha omkring mig och trivs med livet.
 
Åker till J på Onsdag efter jobb sedan får vi se när han kastar ut mig haha ;)
 
Annars så sitter jag är i mitt onyktra tillstånd och lyssnar på musik, har fått resat lite i ett av skåpen i köket, känns bra för jag menar allt skit så som papper sånt man inte behöver I guess ligger nu i sopporna, ska ta och fortsätta om en stund detta var riktigt jävla roligt haha vilken jävla fart man får när man är onyker det är crazy men men det är bara positivt!
 
Men men ett tag sedan jag skrev 2 år sedan i Tisdags då jag förlorde en nära vän, en vän som jag verkligen kunde kalla för vän! ♥
 
Nope dax att fortsätta att rensa osv!
 
Trevlig Lördagkväll
 
Over and out!
0 kommentarer

Måndag kväll

Släpper denna lilla bomb nu, JAG MÅR SÅ OTROLIGT bra tack vare de jag har omkring mig ♥
 
Sedan att denna veckan hade inte kunnat börjat bättre sagt upp lägenheten, varit fint väder hela dagen, snackat med J och smidit planer.
 
Fick reda på att jag är ledig imoegon också rätt skönt men hade varit bättre man fått reda på det tidigare idag så hade man kanske inte legat hemma i min rutna lägenhet... Men men DET GÅR BRA NU, DET GÅR BRA NU!
 
Får se om det blir en liten tripp till Malmö imorgon med morsan och kolla och se om man hittar något att ha på sig på valborg och kanske till påsk :)
 
Over and out!
0 kommentarer