Ögonbryn är viktigt

Sorry för rubriken men det är något jag har funderat över att bra tag, VARFÖR rakar man bort sina ögonbryn för sedan måla i dom I just don´t get that, det är inte bara ute utan ruggigt fult! Ok finns brudar som KAN måla ögonbryn snyggt men sedan finns det dom som inte kan och det ser förjävligt ut, alltså är det inte dax att sluta då när det ser förjävligt ut? Öhm sorry var tvungen att kräka av mig lite själv har jag slutat med sånt och kör all naturell och noppar dom, way snyggare ! ;) Later!
1 kommentar

500mL

 
 
 
 
Kärlek Musik
0 kommentarer

My fall 2014

Blir nog inte åka tillbaka till Houston i höst som det ser ut nu, pengarna räcker inte så får göra det bästa av det och spara spara så jag kan åka dit senare igen.
 
I höst blir det istället Sthlm ggr 2 ska se Asking Alexandria den 10e Oktober sedan åka upp igen för att se Parkway Drive 29e November bra band det dära och jag som aldrig varit i Sthlm heller kommer bli AWESOME dock är jag ju lite mer förtjust i Parkway Drive men det ska bli roligt vilket som gillar båda banden men olika mycket sedan är det ju tre andra band också som ska spela blir skit bra!
 
Roligt när man får chansen att se band man tycker om med folk som faktiskt vill åka i väg.
På Fredag spelar Steel Panther i cph men blir inget för mig, as you all know I´m going to a wedding party this Saturday so yeah sometime you can´t do all the thinsgs you wanna do.
 
Nä får väl bege mig ut och orka mig ner till affären för att köpa lite mat, tomt...
2014 Hösten 2014 Sthlm
0 kommentarer