Shoe hunt

Haha yesbox dock sitter jag bara och fönstershoppar lite över allt men ah då vet jag precis vad jag ska in och ta när jag väl kommer i väg till typ Malmö..
 
Syrran och jag ska ju in och ha en hel dag där så fort vi båda har fått in lite pengar och jag behöver verkligen nya skor nu efter att haft mina addidas superstar II i flera år, ja flera år!
 
Sugen på ett par snygga skate skor och är dom lite dyra MEN det är kvalite man betalar för då käkar jag hellre nudlar flera veckor fram och ser till att Lennox har mat så länge jag har snygga skor ;) viktigt sånt så att..
 
Får städa senare tar och sätter mig och ritar i stället och väntar på att syrran ska komma hit distortion imorgon dååå awesome !
0 kommentarer

Slipknot

 
 
 
0 kommentarer

2013-05-31

Solen skinner och jag mår bra, väldigt bra :)
 
Ska ju spara pengar som fan nu är det tänkt men ja Im going all in on this vill verkligen detta så ^^ Ja som dom flesta redan vet så har jag velat åka till USA väldigt länge och nu om några månader blir det verklighet!
 
Är jätte pirrig men samtisigt mega nervös för flygbyten osv men det ska nog gå bra tur man kan fråga osv. Smsat lite med min styvmor och som när jag ville till L.A så ska hon kolla upp billigaste och bästa sättet för mig att flyga till Houston, yes det är dit jag ska och jag skiter i vad folk har att säga om den staden osv jag kommer vara jätte försiktig hehe  för så länge jag mår bra osv så spelar väl inte det någon roll vart jag är så länge jag inte är ensam för det kommer jag ickke vara.. Så jo man kan väl säga att det går bra nu :D
 
Har bara lite skit man måste frixa hät först ska ta och göra det nu medans jag tänker på det lol... Så vart det fixat nu ska man bara hoppas på att jag får något att göra en lång tid framöver, wish me luck!
 
Fredag idag oxå vilket betyder distortion kör klubb i morgon på deep, sweden rock warm up style sugen på att åka dit då jag har åkt dit alla andra ggr dom haft warm up inför SRF dom  spelar ju bäst musik då i mitt tyckte då alltså bara musik dom kommer ha på SRF och på stora golvet där den musiken hör hemma ;)
 
Nix pix dax att klä på sig och städa lite, laundry night 17-21!
0 kommentarer