BRB ROAD TRIPP TO VÄRMLAND!

Yes snart är det dax att sätta sig i bilen och åka 55 mil för att fira valborg med famijen uppe i Värmland första gången jag är där ska bli spännande faktiskt har varit överallt fast nej aldrig varit i Sthlm heller men varit massa gånger i Göteborg är väl typ det längsta jag åkt eller nej Arboga var det ja..
 
Nix pix dax att snöra kängorna och se över ryggsäcken så man har allt med sig...
 
Har förövrigt haft en bra helg fast rygghelvetet har spökat igen får åka och kolla den igen när jag kommer hem ah nu kom jag på en sak jag inte lagt ner, SMART där!
 
Hoppas ni får en fin valborg här nere i Skåne..
 
Puss å kram skumbanan
0 kommentarer

Gothic girl och frukost

Vaknade för exakt en timme sen, nyss ätit frukost med the 69 eyes (om det vore så på riktigt så hade jag nog inte suttit här och varit så lugn haha) Men ja ni förstår vad jag menar ska ta och hoppa in i duschen om en stund oxå..
 
Awesome vecka på g oxå händer massor av awesome grejor denna veckan hoppas bara Onsdagen blir extra bra det måste den bara bli, är som ett barn på ulafton så förväntansfull men ja det kommer bli bra äntligen så faller massa bitar på plats i mitt liv, underbart!
 
Jag älskar livet just nu bara för det är så mycket positivt på g men det hade säkert den mest självmordsbenägna jävlen oxå gjort jag menar bara en liten sak kan göra sån skillnad!
 
Ny facebook med bara folk jag vill ha kontakt med oxå en bra sak, road tripp mot VVärmlands mörka skogar nästa vecka för att fira valborg med familjen och morsans snubbe..
 
Hoppas ni får en lika händelserik vecka som mig !
 
Blog u later
0 kommentarer

Running In Your Veins

 
Dagens (bara för att lixom..)
0 kommentarer