Down in a hole

Hatar att känns såhär, ensam, övergiven, så jävla ensam helt enkelt!
Har världens fetaste klump i halsen är så rädd att bli lämnad av vänner att det är sjukt av olika anledingar, anledingar som jag inte riktigt känner för att skriva ner. Börjar känna ålders nojja på riktigt nu, jag vill inte vara ensam mer okej det lät lite desperat kanske men skit samma så trött på att höra när du slutar leta / bry dig så dyker han upp! Eh jaha jag har slutat bry mig men det har inte hänt ett skit, är dömd att leva ensam I guess... Livet ät rn hora och du har inga pengar!
 
JAG FYLLER ÅR IMORGON dag 2 av 3 yes jag smyg startade min födelsedag i Tisdags fick presenter och åt hemma lagad thai mat och kladdkakka med hallon.
 
Men ja det suger att känna såhär men nej nu ska jag rycka upp mig ska bli så satans trevligt att folket kommer hit och festar, förhoppingsvis får jag lite presenter..DET ÄR JU ETT MÅSTE NÄR MAN FYLLER ÅR ELLER HUR!?
 
 
0 kommentarer

Har glömt dig

Känns så otroligt skönt att äntlligen fått ur dig från mitt system!
 
Ännu en anleding till att jag hade det så jäkla bra på distortion.
0 kommentarer

En gift man, porr och en ordentlig bakfylla

Hallå hallå!
 
Måndag första Oktober 2012 shit tiden flyger i väg snart fyller man år oxå, herregud Im getting old (23 år!)
 
Syrran kom över en snabbis igår mycket trevligt te och snack om hur jag hade haft det i Fredags och i Lördags kan ju säga såhär att visst Fredagens fest hos Johan var trevlig MEN det var musiken jösses satt ju och blev förbannad haha nästan men men tycker faktiskt att man får ta hänsyn att det finns abdra som oxå vill välja musik och inte bara en person som gör det! Sånt gör mig sur oxå det som fick mig att tappa suget lixom satt bara och blev full sen ville jag hem vilket jag kom oxå långt om länge.
 
Väl hemma på Lördagen var det in snabbt och duscha fixa sig dricka jäger&redbull sen var det dax att åka till Andy där jag träffade på Nancy fancy :) och hennes snubbe Hannes två mycket trevliga människor, även om jag har lite svårt att träffa nytt folk blir så tystlåten som jag sa till Nancy att har jag inget att säga så är jag tyst.
 
Blev inte så farligt hemma hos Andy var mer mysfylla än totalt väckfylla lixom men så gött hade full kontroll över allt jag gjorde osv och jag minns allt! Träffa på TRE snubbar, yes ni hörde tre st fick deras telefonnummer och add på facebook en av de tre och nu till det som var lite chockerande han var gift! Haha dock stoppade det ju inte honom från att hångla upp mig lite här och var under de timmarna men men det vvar trevligt !
 
Blev som typ starstuck (?) kolla man på honom och han tittade tillbaka var det som man hamna i trans LOL inte bra att ha fina ögon och va snygg när du ska titta på mig!
 
Synd att man aldrig kommer träffa dig igen hade gärna tittat in i de fina blåa ögonen igen ;)
 
Nåja var mycket trevlig kväll i Lördags!!
 
Nu blir det sortera tvätt sen dusch!
0 kommentarer