30e Sep

Gårdagens shopping kommer här!

Bh, 126:- H&M
3 Pack string
3 pack hotpants
Hårfärg LIVE 99:-


2 linne ett gratis på BIK BOK
1 blodrött nagelack från maybelline new york 30:- lindex


Orka inte ta bild på linnena och leggingsen, nagellacket....

0 kommentarer

Å en sak till

Som jag stör mig på något så jävligt är när folk lägger in bilder på sig själva som är 100 år gamla sen ser man nyare bilder så ser de inte alls ut så, hur jävla störigt är inte det! Eller när man ska träffa något så ser man inte alls ut som på bild, antigen är man snyggare irl eller på bild så ful som stryk kanske man ska säga om mig då, hmm båda atternativ finns vissa säger jag ser bättre ut irl än på bild men ah får väl säga att jag själv tycker jag inte ser så verst bra ut irl, får ibland till awesome bilder som jag blir nöjd med där jag själv tycker jag ser bra ut.

Nu orkar jag inte sitta och babbla om nada, ha en fortsatt trevlig kväll...!
0 kommentarer

27e Sep

Vill hoppa ut för en klippa mer än att behöva göra det jag ska på Fredag, det känns skit jobbigt! Känns som att det var 100 år sen jag åkte tåg, bokstavligen alltså ingen direkt skön känsla sen att folket som ska möta upp mig antingen skiter i mig eller glömmer bort att möta mig, sånt skrämmer mig som fan då står man där och undrar ska man åka hem eller ska man ringa till dom och kolla så allt är lungt, nä fy fan dessa tankar måste vara borta innan Fredag annars kommer jag vara ett vrak när jag kommer fram!

Ska bli kul att träffa allt folk igen var ett tag sen nu dock ser jag inte fram emot att träffa en person men har man tur kommer inte hon, I hope and pray fan att det det känns helt fucked med vissa människor men lixom orkar inte helr enklet se eller snacka med dom, så kände jag med henne, dessutom är hon så jävla skum så hade blivit glad as I said att hon inte kommer men den som lever får se inte ens säkert jag kommer till festen pgga att jag nojjar sönder saker å ting!

MEN DET BLIR BRA SKA HA SKIT KUL PÅ FREDAG Å FIRA ROBIN MED FOLK :)

Nä fml pallar fan inte med såna här tankar och känslor  >.<


0 kommentarer