30e Juni

Sorry för dålig uppdatering men min dator tog självmord i Lördags efter att jag och ***** kollat på film, lånar morsans sega jäkel än så länge, får se vad de säger när min är färdig, hoppas dom kan fixa den annars dör jag ALLT fanns på den, minnen ibilder, massvis med filmer och musik KANSKE borta för alltid nu :'(

Åh!

Fruktansvärt bra midsommar helg oxå ^^ awesome väder idag la mig ute och solade precis  när jag kom hem när jag lämnat hårddisken, palla inte ligga där mer en timme lite mer.

Imorgon är det träning igen, me lajki me lajki sen blir det sommarlov på 3 veckor (uppehåll) ska bli skönt för har ändå sabbat träningen när jag tränat på Fredagar ioch sen dragit ut och festat, skaffa träningskort till hösten ska jag göra iallafall :)

Hoppas ni har det bra i det fina vädret nu blev det molnigt här :/  men men hörs en annan dag nu ska här tröstshoppas för det lilla jag har kvar av mina pengar på Junkyard

0 kommentarer

http://open.spotify.com/user/bacardikid/playlist/3nPgEzshXxcWrVts9bxPpk
0 kommentarer

Woho min baksmälla är borta :D

AWESOME! Sitter och vill att det ska bli höst, varför? Ehm för att sommaren suger, vill kunna dra och göra färdigt min arm nån jävla gång, folk som gaddar sig mitt i sommaren är dumma i huvdet det är bara min åsikt, deal with it!

Men ja det är en av de saker som ska göras till hösten, fyller 22 år oxå det ska firas i Malmö SÅKLART med alla mina fina.

Sitter och nätshoppar lite, behöver mer halsband, nån ring oxå kanske, NYA SKOR (AKUT SÅ IN I HELVETE!)

52!

0 kommentarer