26e April

AWESOME väder idag oxå, gillas skarpt :)

Kom hem för en stund sen, varit och tränat, känndes idag att jag haft uppehåll jag menar verkligen kändes, herregud!! Kexet = död imorgon!! Annars då well efteråt stack jag och syrran till H&M expediten glömde ta betalt av mig haha så jag börja gå mot utgången sen bara oj du har inte betalat xD å jag bara tänkte damn! aja lite pinsamt var det...

Köpte ett nagellack som hete get a rose 4 me, jätte fint ljusrosa lack LOOVE IT! (kexet goes fjortis) Nej men asså även om jag har den stilen som jag har så tycker jag att det kan vara fint med lite färg och inte bara svart och rött. Efter den lilla insedenten så gick vi till Esspresso house och tog en fika dvs stor chai till mig och latte till syrran kom överrens om att nästa gång blir det take away så vi kan dra och sätta oss i solen och bara jäsa, men det va klart mysigt på deras uteservering oxå ^^

Blev lite shopping på Åhlens oxå, bla mascaran double extension som Janna tipsade om i sin blogg för ett tag spännade annars får man byta tillbaka till den hederliga Max Factor 200 Calories. Köpte ögonskugga från vivala diva, tycker dom har så fina färger när det gäller sina ögonskuggor vissa har tom inte så mycket glitter i sig, det gillas! Köpte en superfin ögonskugga i färgen cotton candy nummer 674 dvs ljusrosa med lite glitter/skimmer i.

Så det var lite vad jag har hunnit med idag, ska ta och gå ut och sätta mig i solen :)

/ Kexet

(bilder från google)

1 kommentar

Underbara Söndag 24e April

Hej på er!

Haft en bra påsk? Har haft en ruiktigt bra påsk även om det inte blev någon alkohol för min del, men har haft det bra ändå.

Har gjort mig av med vänner som visade sig vara falska jävla assholes..

Sista påskdagen idag eller vad man ska säga, den tillbrindades med syrra, Peter och hans son.

Har grillat, solat och hoppat stutsmatta som en galning, bokstavligen xD Sett jersey shore, hittat snubben som fråga efter tändare på stationen i Ystad på  fejjan, får se hur allt blir...kul som fan iallafall har gemensamma vänner vilket oxå är kul.

Fortfarande inte hört från Nath, undrar vad fan jag gjort :S känns konstigt detta :(

Nix nu blir det slänga sig på soffan och vänta på American dad :)

PUSS
/ Kexet

0 kommentarer

The Machineries of Joy

Nitzer EBB and Die Krupps

 

0 kommentarer