30e September

Nyss snackat med hemlig, han kommer till DISTORTION den 16e fattar ni så glad jag är?! Nej det gör ni inte sitter och har versta smilet i fejjan :))

Äntligen ! Ni anar inte hur länge jag har funderat på att bara att sticka och träffa honom bara så fast har ju haft hinder så har inte kunnat men vet ni vad? Jag börjar komma tillbaka nu så smått det är awesome mår bättre än någonsin och detta har gjort mig ännu mer peppad att verkligen köra all in så jag kan gå utan att känna fuck Im falling to the ground N crap den 16e.

Jösses jag är nog nervös LOL sån tönt jag är haha men det är naturligt fast får man lov att vara nervös om man ska träffa någon som inte alls är som andra? Ja det får man tror jag hihi..

Nix nu ska jag duscha sen fixa nagarna så jag kan bli trött hehe.

Vad har ni gjort idag??

Jag hade gjort en punkt lista med allt jag gjort här (om jag pallat!) men det pallar jag naturligtvis inte så jag tänkte berätta istället, vaknat, käkat, fixat mig, dragit ner och fixat stuff till bullarna vi bakade idag, bölat för jag trivs inte här och med vissa saker, umgsåtts med syrran, tänkt/dagdrömt, snackat med hemlig :)

Så det var ungefär hela min dag.

Natti natti på er!

/ Kexet

0 kommentarer

Kladdkaka med nötter

Eftersom att jag är hemma så passa mycket så bakar jag en hel del, denna kakan gjorde jag för nån helg sen, blev väldigt god :)

100g margarin
3dl socker
2dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vailjsocker
1½ dl hasselnötter

GÖR SÅHÄR:


1. Smällt margarin och låt svalna
2. Grov hacka nötterna
3. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp
4. Tillsätt vaniljsocker,kakao och vispa med lägsta hastighet. Tillsätt mjöl, sist margarin.
5. Häll över smeten i form med löstagbar kant, strö över nötterna.

175 grader, 20 min

1 kommentar

Min senaste status på fejjan

...och JO den stämmer om man nu inte råkar vara ett jävla ägg som inte förstår eller fattar nånting

vill slå i sönder något, varför ska tvunget jag ha fått det såhär, vara tvungen att göra sånt som ingen annan behöver, suuuuuuuuuug detta jävla liv kan dra åt helvete rent ut sagt å nästa asshole som uttnyttjar mig ska dööö för asså jag pallar inte med sånt, vill ha en snubbe som är äkta inget jävla miffo som ljuger N shit, är otrogen, utseendefixerad..ben är fan inget man blir kär i..!

Åh jag vill bara ha helg, vill må så pass bra att jag kan gå ut och festa, vill så gärna träffa hemlig snart oxå, skit jobbigt jag har inte hört av eller snackat med honom något alls idag :/

/ Ledset Kex

0 kommentarer