Världspremiär på Onsdag!!!

Can´t  wait its going to be AWESOME!!

Ska såklart se den 3D!!

DET ÄR ETT MÅSTE!!

0 kommentarer

Säsongspremiär av Desperate Housewives och Grey´s Anatomy

Woho som jag gått och saknat 2 av de serier jag följer :D
Desperate Housewives startar igen på Tisdag klockan 21 på kanal 5.
Grey´s samma tid samma kanal men på Onsdagar.

0 kommentarer

Bullbak

HAHA ehm ja men så är det har bakat bullar igen för jag har inget bättre för mig, har ont i nacken har sovit dåligt inatt, haft massa konstiga drömmar igen :/ ska ta och vila lite sen hade jag tänkt. Har inte gjort ett jävla skit på hela helgen har haft up´s N downs mår bättre nu efter snack med syrran å snackat me Ankie inatt gjorde så jag mådde rätt ok igen, kollade på melodifestivalen igår med mig själv fy fan va kul det var *NOT* är det sämsta skit som nånsin visats på tv...hoppas ni haft en nice helg!

BTW GLÖM INTE!!

DIRTY PASSION lirar på TATTOOWORLD LIVE i Malmö, stora nygatan 42 på Lördag!! (vet inte riktigt när dom ska spela men fan dra dit och glo missar ni det så missar ni det!!)

Ett TIPS till er som inte vet var ni ska dra ut någonstans på kvällen kan jag tipsa om!
DEEP/DISTORTION som ligger på Amiralsgatan 20, 23-05 40:- för er som dyker upp innan klockan 01,står med på gästlistan/är medlem i facebookgruppen samt anmält sitt deltagande på evenmaget, annars 80:- 60:- för dom medlemskort.

Nu undrar ni säkert vad som gör att man ska besöka Malmös bästa rock klubb (enligt mig själv) jo för det första alltid trevligt folk, dom har guitar hero som man kan stå vid om man känner för det och även karaoke efteråt för dom som vill ta en ton eller två.
Två dans golv som serverar grym musik sen har de även tre barer. 

Dom spelar
allt från klassisk rock, hårdrock, punkrock, glamrock, Industrial Rock, Metal, Psychobilly, garagerock, grunge, hardcore, sleazerock, gothic rock, thrash, alternative rock, Rock'n'Roll mm, från 50-tal till nutid.

Nu ska jag ta och vila som sagt hoppas ni haft en trevlig helg!

DIRTY PASSIONDISTORTION


0 kommentarer